Customer sucess manager

Om oss
Cassini är en konsultbyrå som startades 2017 med ambition att maximera våra kunders försäljning och tillväxt med hjälp av media och data. Genom kunskap, flexibilitet och ett nära samarbete hjälper vi våra kunder framåt och gör deras vardag betydligt enklare. Resultat, effekt och transparens är nyckelord.  Detta genom individuella projekt eller som en integrerad del av våra kunders organisation

Customer sucess manager
Nu söker vi en person som kan fortsätta leverera succé för våra kunder.  Du är en person med driv och som gillar siffror, analys och vägen mot resultat. Du tar egna beslut och kan ta ett projekt från A till Ö, vilket innebär att du utifrån kundens brief tar fram en strategi med tydliga mål och konkret plan för genomförande för att nå dessa.

Du har troligen arbetat något eller några år med digital marknadsföring.

Arbetsuppgifter i stort

  • Sociala medier – strategi, leverans och uppföljning. Både av egna kanaler och köpta kanaler.
  • Implementera digitala mediestrategier utöver sociala kanaler.
  • Planera, köpa, analysera och följa upp genomförda aktiviteter. Kan vara SEM, display, content/native, print, utomhus eller video/rörligt bland annat.
  • Uppsättning samt optimering av kampanjer & aktiviteter.

Vi kan erbjuda en flexibel och utvecklande arbetsplats där du själv får ta mycket ansvar och driva egna projekt från strategi till utförande och genomförande.

Vi arbetar med kunder inom olika branscher så som tex fastigheter & bostäder, e-handlare och diverse digitala tjänster.

Då vi och många av våra kunder är i start up fasen så är det viktigt att du trivs i dynamiska miljöer där arbetsuppgifterna varierar mellan att fixa frukostmötet till att ta fram digitala strategier.

Är du dessutom analytisk och gillar att grotta ner dig i siffror kommer du att trivas. Välkommen att ansöka. Kontakta linda.kokovic@cassini.se.